Meest gestelde vragen

Algemeen

Ik wil graag een bepaalde dienst maar dat staat niet op jullie website. Kunnen jullie ons toch helpen?

Op onze website staan onze hoofddiensten, maar natuurlijk kunnen we nog veel meer voor je betekenen. Zowel online als offline. Stuur gerust een mailtje met wat je nodig hebt of naar opzoek bent en we vertellen je graag meer.

Zitten bij de prijzen ook de drukkosten bij in?

Nee de prijzen zijn exclusief BTW en drukkosten. Waarom? Omdat het drukwerk afhankelijk is van wat jij precies wilt. Welk formaat, dubbelzijdig of enkelzijdig en vooral het aantal. Weet je al precies wat je wilt? Dan zoek ik met liefde deze prijzen voor je op.

Regelen jullie ook het drukwerk?

Dit kunnen wij zeker voor je regelen. Dit doen we niet zelf, maar hebben we onze vaste betrouwbare partijen voor.

Ik heb het eigenlijk zo snel mogelijk nodig, kan dat?

Soms wel, soms niet. Je kan altijd even een mailtje sturen met hierin zo duidelijk mogelijk wat je wilt en wanneer je het uiterlijk nodig hebt. Dan kijken we of wij iets voor je kunnen betekenen.

Ik weet al precies wat ik wil, is de prijs dan hetzelfde?

Als je ons je ideeën mailt, dan maken we een offerte op maat voor je.

GIFs

Wat zijn GIFs?

Een GIF is een bewegende afbeelding. GIF is de afkorting van graphics interchange format, een grafisch bestandsindeling met pixels. GIF ondersteunt kleuren, verschillende resoluties, animatie en een transparante achtergrond. Er zijn dus heel veel mogelijkheden. Deze GIFs gebruik je in je Instagram Stories.

Hoelang duurt het voor ik mijn GIFs kan gebruiken?

Dit is afhankelijk van meerdere dingen. Zodra wij alles wat we nodig hebben van jouw ontvangen, ontvang je binnen een week (vaak sneller) van ons een eerste voorstel. Als deze direct goedgekeurd worden door jouw gaan we ze weer binnen een week animeren en uploaden. Wanneer ze echt zichtbaar zijn op Instagram kunnen wij weinig over zeggen, want dit is afhankelijk van GIPHY. Zij moeten eerst jouw account accepteren. Soms is dit binnen 24 uur en soms pas in een week, dit wisselt. Hoe snel wij zijn, kun je altijd even vragen door ons te mailen naar info@boli-media.nl

Kan iedereen mijn GIFs gebruiken?

Ja, de GIFs zijn op Instagram voor iedereen zichtbaar zolang ze de juiste # hebben. Jij kan zelf bepalen met welke # jouw GIFs vindbaar moeten zijn. Wil je dat ze niet vindbaar zijn voor anderen? Dan kun je er een hele moeilijke van maken. Wil je dat ze wel vindbaar zijn? Dan gebruik je gewoon je bedrijfsnaam. Wij zien het vooral als extra promotie voor jezelf dus alleen maar leuk als andere ze ook gebruiken.

Moet ik al een account bij Giphy hebben?

Nee, dit regelen wij allemaal voor je. Als je wel al een account hebt, ontvangen we graag de gegevens. Dan vragen wij een ‘brand account’ voor je aan, dit heb je nodig om je GIFs in Instagram te krijgen.

Wat zijn Instagram achtergrondjes?

Over de achtergrondjes hebben we al een keer een blog geschreven. Je kunt namelijk met achtergrondjes, passend bij jouw branding, je Instagram stories nog leuker en vooral herkenbaarder maken. Deze blog lees je hier.
Je kunt natuurlijk voor een speciaal event een bijbehorend achtergrondje maken of als je je Instagram stories samen met iemand anders beheerd. Gebruik dan allebei net een andere achtergrond zodat het direct duidelijk is wie er op dat moment iets plaatst. Zo is het op nog veel meer manieren in te zetten en denken we graag met je mee.

Wat zijn green screen GIFs?

Dat zijn GIFs waar je zelf zichtbaar op bent. We nemen deze GIFs op bij onze locatie in Utrecht, bewerken deze en maken hier uiteindelijk een GIF van die we uploaden op jouw account. Zorg dus dat je kleding herkenbaar is met bijvoorbeeld je logo erop en gebruik attributen die horen bij jouw werkzaamheden. Heb je geen idee wat leuk bij jou past? We denken graag met je mee.

Wat zijn stickers?

Hier is nog wel eens verwarring bij, want wat is nou het verschil tussen stickers en GIFs? Zoals we eerder vertelde zijn GIFs bewegende afbeeldingen en stickers zijn dat niet. Ook over stickers hebben we in deze blog al meer verteld. De stickers kun je ook gebruiken om je branding nog meer naar voren te laten komen. Heb je een bepaald beeldmerk? Die kun je naast GIF natuurlijk als sticker gebruiken. Op deze manier creëer je wat meer lagen in je Instagram Stories.

Wat zijn highlight achtergrondjes?

Op je eigen Instagram account kan je highlights aan maken. Door de Instagram higlights is het mogelijk om je stories langer dan 24 uur zichtbaar te houden. De verhalen die je geplaatst hebt kun je namelijk voor altijd bewaren in een Instagram highlight. Je kunt zelf categorieën aanmaken, dus denk bij een webshop bijvoorbeeld aan ‘nieuw’, ‘blije klanten’, ‘producten’ en ‘achter de schermen’. Maar ook voor Boli kunnen wij het heel goed inzetten en kunnen we op een hele makkelijke manier ons portfolio laten zien. Voor deze categorie kan je ook een afbeelding kiezen die je al in het klein op je profiel ziet en dit is de highlight achtergrond. Ook hier kies je natuurlijk weer voor een kleur uit je branding in combinatie met tekst of een tof icoontje.

Dragen jullie zelf ook ideeën aan?

Wij zitten vol leuke ideeën, dus stuur gerust een mailtje met wat je precies doet en deelt op Instagram Stories. Dan denken we graag met je mee.

Hebben jullie voorbeelden van (green screen) GIFs?

Ja! Je vindt er een aantal in ons portfolio. Meer zien? Stuur dan even een mailtje dan sturen we je nog wat meer voorbeelden.