Maak kennis met Boli Media

Maak kennis
met Boli Media

Geschreven door Linda – Wij willen alles van jou als klant weten om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, maar wie zijn wij eigenlijk? Wij, Boli Media, zijn Bob en Linda. 25 en 26 jaar en samenwonend met onze lieve katten Panda en Bamboe en konijn Pip in Maarssen. 10 jaar geleden hebben wij elkaar op vakantie in Epe ontmoet en inmiddels zijn we al ruim 9 jaar samen. Bob komt uit de Achterhoek (Gendringen) en ik kom uit Zoeterwoude. Zo hebben we de eerste 5 jaar de weekenden heen en weer gereisd om bij elkaar te kunnen zijn. Toen Bob met zijn stage bij de NOS begon, kwam hij bij mij (en mijn ouders en broer) inwonen. Op deze manier konden we alvast wennen aan het samenwonen. Drie jaar geleden kochten we ons eigen huis in Maarssen waar we nog steeds heel fijn gesetteld zijn.

Bob heeft Journalistiek op het CHE gestudeerd en ik heb Grafisch vormgeven en Webdesign op het Grafisch Lyceum Rotterdam gestudeerd. We zijn altijd al allebei op ons eigen manier creatief bezig geweest. Onze vakken versterken elkaar heel erg en zo is Boli ontstaan. Ik doe de vormgeving en Bob heeft naast teksten ook verstand van al het technische en het webdesign deel, zo sluiten we elkaar ook voor Boli Media perfect aan.

Naast Boli Media werkt Bob ook nog 4 dagen in de week bij de NOS en ik heb daarnaast nog mijn webshop Hebbers. Bob vind het leuk om in zijn vrije tijd muziek te maken, op de racefiets te stappen (wel enkel met mooi weer, haha) en koken. Ik daarentegen eet graag Bob zijn eetkunsten op en een grote hobby van mij is fotograferen en ik ben graag bezig met interieur.

Wil je graag nog iets anders van ons weten? Laat hier of op Facebook of Instagram gerust een reactie/vraag voor ons achter.