We hebben inmiddels al meer dan 600 GIFs voor ondernemers mogen maken. Zowel sticker GIFs als green screen GIFs. Maar wat is nou het verschil? De sticker GIFs zijn animaties die aansluiten bij je gehele branding en op green screen GIFs ben je zelf zichtbaar.

En voor die laatste hebben we speciale green screen GIF dagen. Een dag waar we plek hebben voor vijf ondernemers om deze GIFs op te nemen. Aangezien we vaak te horen krijgen dat jullie het spannend vinden leggen we je hier uit hoe zo’n dag eruit ziet en dat het echt niet spannend maar vooral heel erg leuk is om op te nemen.

We heten je natuurlijk eerst van harte welkom met een kopje koffie, thee of water en iets om te snacken. We hebben een hele fijne ruimte in Utrecht waar de green screen, lampen en camera voor jou klaar staan. We leggen je rustig uit hoe we gaan starten en dan gaan we gewoon beginnen. Wij praten je er doorheen en geven advies. Waar nodig doen we het voor of doen we even met je mee om te ontspannen. In de tussentijd laat ik je de beelden zien, zodat je een idee hebt hoe je er op staat. We hebben één uur de tijd en dat is meer dan genoeg om het zo vaak over te doen tot je tevreden bent. Wil je meer green screen GIFs? Zelfs daar is meer dan genoeg tijd voor in dit uur, omdat we van te voren al met elkaar gesproken hebben wat we willen gaan opnemen. Daardoor kun je op het moment zelf nog inspelen op andere leuke ideeën die ter plekke ontstaan. Neem gerust wat toffe attributen mee die bij jouw diensten passen.

Voordat je weer naar huis gaat kiezen we de video’s uit waar wij GIFs van gaan maken. Wij maken de video’s vrijstaand, bewerken waar nodig en maken er een GIF van. Vervolgens maken wij een eigen account voor je aan, vragen een brand account aan en uploaden je GIFs.

Kortom, jij hoeft alleen jouw ding voor de camera te doen en wij regelen de rest!

Wil je dit ook? Op 2 juni hebben we weer een opname dag en kun jij er bij zijn! Vul hier het formulier in.
Woon jij nou niet in de buurt of kan je vanwege attributen niet naar ons komen. Stuur ons gerust een mailtje en dan kijken we of we naar jou kunnen komen.

Bekijk de meest gestelde vragen onder de foto.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn GIFs?
Een GIF is een bewegende afbeelding. GIF is de afkorting van graphics interchange format, een grafisch bestandsindeling met pixels. GIF ondersteunt kleuren, verschillende resoluties, animatie en een transparante achtergrond. Er zijn dus heel veel mogelijkheden. Deze GIFs gebruik je in je Instagram Stories.
Ik wil GIFs maar ik weet niet welke...

Welk pakket? Kies voor 'overige' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 
Welk ontwerp GIFs? Wij denken altijd graag met je mee, als je het formulier invult nemen we zo snel mogelijk contact met je.

Kan ik ook meer dan 5 GIFs?

Ja zeker, de GIFs zijn vanaf 5 stuks omdat je bij 5 GIFs pas een brand account kan aanmaken. Meer is dus altijd mogelijk.

Hoelang duurt het voor ik mijn GIFs kan gebruiken?
Dit is afhankelijk van meerdere dingen. Zodra wij alles wat we nodig hebben van jouw ontvangen, ontvang je binnen een week (vaak sneller) van ons een eerste voorstel. Als deze direct goedgekeurd worden door jouw gaan we ze weer binnen een week animeren en uploaden. Wanneer ze echt zichtbaar zijn op Instagram kunnen wij weinig over zeggen, want dit is afhankelijk van GIPHY. Zij moeten eerst jouw account accepteren. Soms is dit binnen 24 uur en soms pas in een week, dit wisselt. Hoe snel wij zijn, kun je altijd even vragen door ons te mailen naar info@boli-media.nl
Moet ik al een account bij Giphy hebben?
Nee, dit regelen wij allemaal voor je. Als je wel al een account hebt, ontvangen we graag de gegevens. Dan vragen wij een 'brand account' voor je aan, dit heb je nodig om je GIFs in Instagram te krijgen.
Wat zijn green screen GIFs?
Dat zijn GIFs waar je zelf zichtbaar op bent. We nemen deze GIFs op bij onze locatie in Utrecht, bewerken deze en maken hier uiteindelijk een GIF van die we uploaden op jouw account. Zorg dus dat je kleding herkenbaar is met bijvoorbeeld je logo erop en gebruik attributen die horen bij jouw werkzaamheden. Heb je geen idee wat leuk bij jou past? We denken graag met je mee.
Dragen jullie zelf ook ideeën aan?
Wij zitten vol leuke ideeën, dus stuur gerust een mailtje met wat je precies doet en deelt op Instagram Stories. Dan denken we graag met je mee.
Hebben jullie voorbeelden van (green screen) GIFs?
Ja! Je vindt er een aantal in ons portfolio. Meer zien? Stuur dan even een mailtje dan sturen we je nog wat meer voorbeelden.
Ik woon in België en wil ook green screen GIFs, kan dat?
Dat kan zeker! Je bent bij ons welkom in Utrecht of we kunnen naar jou toe komen. Opnemen gebeurt dan bij jou op kantoor of thuis. We hebben meerdere klanten in België wat we vaak proberen te combineren, dus stuur gerust een mail naar info@boli-media.nl mocht je interesse hebben.
Kan ik de GIFs ook op mijn website gebruiken?
Ja dit kan, als je hierom vraagt sturen we de GIFs ook naar je toe.