Haal jij al alles uit je Instagram stories?

We schreven al eerder een blog over het maken van je eigen GIFs. In de tussentijd hebben we al heel veel ondernemers mogen helpen met customized GIFs en is Instagram nog groter geworden. Dat is een reden dat we nog wat meer met jullie willen delen. Ook is het gelijk een mooi moment om onze nieuwe pakketten met jullie te delen! Nieuwe pakketten met nog meer mogelijkheden om je Instagram stories nog beter in te zetten.

 

MAAR WAAROM ZOU JE JE EIGEN INSTAGRAM GIFS MOETEN HEBBEN?

Herkenbaarheid
Dit is naar mijn mening toch wel het belangrijkst. Door je hele huisstijl (kleur / lettertypes / vormen) door te trekken in de GIFs herkennen jouw volgers en doelgroep direct jouw stories zonder dat ze je naam zien staan.

Engagement
Heb je een workshop, Instagram cursus, lancering of ander event? Dan kun je je branding ook versterken met de GIFs. Door GIFs te maken die hierop aansluiten zullen de deelnemers de GIFs ook weer in hun Instagram stories gebruiken.

Waarde
Je kan ook algemene GIFs maken waarmee je waarde aan je volgers kan bieden. GIFs die zij ook weer kunnen gebruiken. Zo geef je je volgers een leuk extraatje.

Uniekheid
Het is tot nu toe nog steeds best bijzonder om je eigen GIFs te hebben. Want geef toe, het is ook best tof om je branding op deze manier door te kunnen trekken toch?

ACHTERGRONDJES & STICKERS
Naast GIFs kun je ook nog hele toffe dingen met de achtergrond en andere stickers. De onderstaande Stories hebben wij namelijk in Instagram gemaakt met allemaal losse onderdelen. Hier heb je geen Adobe programma’s, Canva of wat voor ontwerp programma voor nodig. En ook uitgebreide kennis is absoluut niet nodig.
Nu vraag je je vast af hoe we dat gedaan hebben? Dat delen we stap voor stap in deze blog: KLIK

 

 

WIL JIJ JE EIGEN TEMPLATES EN GIFS DIE AANSLUITEN BIJ JE ONDERNEMING? DAT KAN!
WE BIEDEN NU ONDERSTAANDE PAKKETTEN AAN…

Sticker GIFs

• 5 ontworpen GIFs die aansluiten bij jouw onderneming
• We denken met je mee over de mogelijkheden en het ontwerp
• 2 correctierondes
• We maken een account voor je aan en regelen verder alles
• Jij bepaalt zelf de zoektermen waarop jouw GIFs gevonden worden

Prijs: € 350,-
óf € 500 voor 10 GIFs.

Green screen GIFs

Deze GIFs nemen we tijdelijk niet op. Interesse? Stuur gerust een mailtje.
Op deze GIFs ben jij zelf zichtbaar.

• 5 green screen GIFs
• We denken met je mee over de mogelijkheden en eventuele attributen
• Een uur de tijd om op te nemen (dit is ruim voldoende)
• Koffie/thee/water en wat lekkers
• We stellen jou op je gemak bij het opnemen. We begrijpen dat het opnemen voor een green screen wat ongemakkelijk kan voelen. Maar het is echt heel leuk om te doen
• Locatie: Utrecht
• We maken een account voor je aan bij Giphy en regelen verder alles
• Jij bepaalt de zoekwoorden waarop jouw GIFs gevonden worden

Prijs: € 350,-
óf € 500 voor 10 GIFs.

De ervaring leert dat het opnemen van je eigen GIFs zo leuk is, dat vijf gifjes kiezen heel lastig is. Natuurlijk is het tijdens het opnemen mogelijk om er meer af te nemen.

Anders?

Wel geïnteresseerd, maar weet je niet zo goed wat voor GIFs je precies wil of wat bij jou past? Wij denken graag van tevoren al je met je mee. Vul het onderstaande formulier in en kies voor de optie 'anders'. Dan nemen we eerst even contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

* hieronder vallen GIFs met een simpele beweging zoals knipperen, beetje wiebelen, ronddraaien etc. Voorbeelden van GIFs kun je hier bekijken.

Is er iets niet duidelijk of heb je een specifieke wens? Stuur gerust een mail naar info@boli-media.nl.