JOUW EIGEN MERKGEBONDEN GIFS

Wil je een waardevolle aanvulling op je branding? Laat dan je eigen GIFs maken en maak zo je Instagram Stories nog aantrekkelijker voor je volgers. Denk aan je eigen ‘veeg omhoog’-GIF, ‘winkel nu’, ‘nieuwe post’ en meer van dat soort opties. Maar je kan er ook voor kiezen meer te spelen met wat jij doet of verkoopt. Denk bij een webshop bijvoorbeeld aan je producten en bij een blog aan een populaire rubriek. En nu nieuw zijn de GIFs voor een green screen! Even geen inspiratie? Wij denken graag met je mee. In ons portfolio vind je een aantal GIFs die wij al voor andere mochten maken.


Hoe werkt dat?
Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Je krijgt van ons reactie met een offerte. Na akkoord en zodra alle informatie die we nodig hebben compleet is, gaan we voor je aan de slag. Wij maken minimaal 5 GIFs eerst plat voor je (behalve voor green screen GIFs). Deze ontvang je met een beschrijving van de beweging. Hier kan afhankelijk van het gekozen pakket correcties op gedaan worden. Als ze dan akkoord zijn gaan we ze animeren. Vervolgens maken wij een brand account op Giphy voor je aan. Daar uploaden wij jouw GIFs met een aantal zoekwoorden naar keuze. Als je die zoekwoorden intypt bij de GIF-sectie in de Instagram Stories verschijnen je GIFs. Giphy staat alleen GIFs van jouw eigen merk toe bij een brand account. Nog andere vragen? Mail vrijblijvend naar info@boli-media.nl

 

 

Pakket Basis GIFs

• 5 basis* customized GIFs die aansluiten bij jouw onderneming
• 1 correctieronde

€ 120,-

Green screen opnamedag

• 5 green screen GIFs - opneem tijd maximaal 1 uur (dit is ruim voldoende)
Op deze GIFs ben jij zelf zichtbaar.

Opnamedagen in Utrecht:
Helaas hebben we de opnamedagen vanwege het coronavirus moeten annuleren. Zodra alles weer stabiel is plannen we nieuwe dagen in. Wil je als eerst op de hoogte zijn van deze dag? Vul dan het formulier hieronder in, dan ontvang je hierover als eerst bericht van ons.

€ 250,-
(deze dagen ontvang je dus € 50,- korting)

Pakket GIFs +

• 5 customized GIFs die aansluiten
bij jouw onderneming
(3 basis GIFs / 2 uitgebreidere)
• 2 correctierondes

€ 150,-

Pakket Green screen

• 5 green screen GIFs - opneem tijd maximaal 1 uur (dit is ruim voldoende)
Op deze GIFs ben jij zelf zichtbaar.

€ 300,-

Achtergrondjes
en lay-overs pakket

• 3 achtergrondjes
• 3 lay-overs
• 1 correctieronde

€ 120,-

Pakket All-in

• 5 basis customized GIFs die aansluiten bij jouw onderneming
• 3 templates voor insta stories (2 achtergronden + 1 sticker)
• 3 highlight afbeeldingen voor instagram
• 5 green screen GIFs 
• 2 correctierondes

€ 500,-

Is er iets in de pakketten niet helemaal duidelijk? Onderaan deze pagina beantwoorden
we de meest gestelde vragen OF lees deze blog met meer uitleg.

Zij gingen je al voor:

WIL JIJ DIT OOK?
VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

Ik heb interesse in dit pakket:

Veelgestelde vragen

Wat zijn GIFs?
Een GIF is een bewegende afbeelding. GIF is de afkorting van graphics interchange format, een grafisch bestandsindeling met pixels. GIF ondersteunt kleuren, verschillende resoluties, animatie en een transparante achtergrond. Er zijn dus heel veel mogelijkheden. Deze GIFs gebruik je in je Instagram Stories.
Hoelang duurt het voor ik mijn GIFs kan gebruiken?
Dit is afhankelijk van meerdere dingen. Zodra wij alles wat we nodig hebben van jouw ontvangen, ontvang je binnen een week (vaak sneller) van ons een eerste voorstel. Als deze direct goedgekeurd worden door jouw gaan we ze weer binnen een week animeren en uploaden. Wanneer ze echt zichtbaar zijn op Instagram kunnen wij weinig over zeggen, want dit is afhankelijk van GIPHY. Zij moeten eerst jouw account accepteren. Soms is dit binnen 24 uur en soms pas in een week, dit wisselt. Hoe snel wij zijn, kun je altijd even vragen door ons te mailen naar info@boli-media.nl
Kan iedereen mijn GIFs gebruiken?
Ja, de GIFs zijn op Instagram voor iedereen zichtbaar zolang ze de juiste # hebben. Jij kan zelf bepalen met welke # jouw GIFs vindbaar moeten zijn. Wil je dat ze niet vindbaar zijn voor anderen? Dan kun je er een hele moeilijke van maken. Wil je dat ze wel vindbaar zijn? Dan gebruik je gewoon je bedrijfsnaam. Wij zien het vooral als extra promotie voor jezelf dus alleen maar leuk als andere ze ook gebruiken.
Moet ik al een account bij Giphy hebben?
Nee, dit regelen wij allemaal voor je. Als je wel al een account hebt, ontvangen we graag de gegevens. Dan vragen wij een ‘brand account’ voor je aan, dit heb je nodig om je GIFs in Instagram te krijgen.
Wat zijn Instagram achtergrondjes?
Over de achtergrondjes hebben we al een keer een blog geschreven. Je kunt namelijk met achtergrondjes, passend bij jouw branding, je Instagram stories nog leuker en vooral herkenbaarder maken. Deze blog lees je hier.
Je kunt natuurlijk voor een speciaal event een bijbehorend achtergrondje maken of als je je Instagram stories samen met iemand anders beheerd. Gebruik dan allebei net een andere achtergrond zodat het direct duidelijk is wie er op dat moment iets plaatst. Zo is het op nog veel meer manieren in te zetten en denken we graag met je mee.
Wat zijn green screen GIFs?
Dat zijn GIFs waar je zelf zichtbaar op bent. We nemen deze GIFs op bij onze locatie in Utrecht, bewerken deze en maken hier uiteindelijk een GIF van die we uploaden op jouw account. Zorg dus dat je kleding herkenbaar is met bijvoorbeeld je logo erop en gebruik attributen die horen bij jouw werkzaamheden. Heb je geen idee wat leuk bij jou past? We denken graag met je mee.
Wat zijn stickers?
Hier is nog wel eens verwarring bij, want wat is nou het verschil tussen stickers en GIFs? Zoals we eerder vertelde zijn GIFs bewegende afbeeldingen en stickers zijn dat niet. Ook over stickers hebben we in deze blog al meer verteld. De stickers kun je ook gebruiken om je branding nog meer naar voren te laten komen. Heb je een bepaald beeldmerk? Die kun je naast GIF natuurlijk als sticker gebruiken. Op deze manier creëer je wat meer lagen in je Instagram Stories.
Wat zijn highlight achtergrondjes?
Op je eigen Instagram account kan je highlights aan maken. Door de Instagram higlights is het mogelijk om je stories langer dan 24 uur zichtbaar te houden. De verhalen die je geplaatst hebt kun je namelijk voor altijd bewaren in een Instagram highlight. Je kunt zelf categorieën aanmaken, dus denk bij een webshop bijvoorbeeld aan ‘nieuw’, ‘blije klanten’, ‘producten’ en ‘achter de schermen’. Maar ook voor Boli kunnen wij het heel goed inzetten en kunnen we op een hele makkelijke manier ons portfolio laten zien. Voor deze categorie kan je ook een afbeelding kiezen die je al in het klein op je profiel ziet en dit is de highlight achtergrond. Ook hier kies je natuurlijk weer voor een kleur uit je branding in combinatie met tekst of een tof icoontje.
Dragen jullie zelf ook ideeën aan?
Wij zitten vol leuke ideeën, dus stuur gerust een mailtje met wat je precies doet en deelt op Instagram Stories. Dan denken we graag met je mee.
Hebben jullie voorbeelden van (green screen) GIFs?
Ja! Je vindt er een aantal in ons portfolio. Meer zien? Stuur dan even een mailtje dan sturen we je nog wat meer voorbeelden.
Ik woon in België en wil ook green screen GIFs, kan dat?
Dat kan zeker! Je bent bij ons welkom in Utrecht of we kunnen naar jou toe komen. Opnemen gebeurt dan bij jou op kantoor of thuis. We hebben meerdere klanten in België wat we vaak proberen te combineren, dus stuur gerust een mail naar info@boli-media.nl mocht je interesse hebben.
Kan ik de GIFs ook op mijn website gebruiken?
Ja dit kan, als je hierom vraagt sturen we de GIFs ook naar je toe.