JOUW EIGEN MERKGEBONDEN GIFS

Wil jij een waardevolle aanvulling op je branding? Dan hebben wij iets tofs voor jou: je eigen branded GIFs. Maak met deze gepersonaliseerde gifjes je Instagram Stories, andere social media, je nieuwsbrief, website of e-mailhandtekening nog aantrekkelijker voor je (toekomstige) klanten. Denk aan je eigen ‘nieuwe post’, ‘shop nu’ of ‘swipe up’ GIF. Of ga nog een stapje verder en maak een gifje van jezelf met ons green screen pakket. Wij helpen je graag met het maken van je eigen (Instagram) GIFs.

 

JA, IK WIL MIJN EIGEN GIFS!

Van ontwerp, naar eigen GIFs

Hoe werkt dat dan, vraag je je misschien af? Geen zorgen, wij regelen alles voor je. Van het ontwerp van de GIFs, tot en met het moment dat ze zichtbaar zijn op Instagram. Maak een keuze uit een van onderstaande pakketten en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Nadat jij een keuze hebt gemaakt en het contactformulier zo compleet mogelijk hebt ingevuld, ontvang je van ons een passende offerte. Zodra wij akkoord hebben en alle benodigde bestanden ontvangen hebben, gaan wij direct aan de slag. Wij maken eerst een plat ontwerp van de GIFs voor jou en omschrijven zo nauwkeurig mogelijk hoe ze zullen bewegen. Nadat jij akkoord bent, gaan we het ontwerp animeren. Het ontwerp wordt dan echt een gifje.

Vervolgens maken we voor jou een account aan op Giphy (heb je al een account? Stuur ons dan de inloggegevens mee) en uploaden daarop jouw eigen GIFs. Tot slot starten we de aanvraag procedure om van jouw Giphy-account een ‘brand channel’ te maken. Dit is noodzakelijk om de GIFs op Instagram te krijgen. Omdat daar een aantal eisen aan verbonden zijn, nemen we jou die zorg uit handen.

Zodra je account is goedgekeurd, zullen je gifjes verschijnen in Instagram en kan jij je eigen GIFs gaan gebruiken om je branding te versterken.

Wat belangrijk is om te weten is dat een GIF erg klein is, dus hoe kleiner je dingen gaat maken hoe pixeliger en onscherper ze worden. Het is dus GEEN video en HD kwaliteit! Wij ontwerpen de GIFs ook op basis hiervan en houden deze dus simpel en passend bij jouw huisstijl.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor het maken van je eigen GIFs: 

Sticker GIFs

• 5 ontworpen GIFs die aansluiten bij jouw onderneming
• We denken met je mee over de mogelijkheden en het ontwerp
• 2 correctierondes
• We maken een account voor je aan en regelen verder alles
• Jij bepaalt zelf de zoektermen waarop jouw GIFs gevonden worden

Prijs: € 150,-

Meer GIFs? Dat kan, de minimale afname is 5 gifjes. Iedere extra GIF kost € 30,- (excl. btw). 

Green screen GIFs

Op deze GIFs ben jij zelf zichtbaar.

• 5 green screen GIFs
• We denken met je mee over de mogelijkheden en eventuele attributen
• Een uur de tijd om op te nemen (dit is ruim voldoende)
• Koffie/thee/water en wat lekkers
• We stellen jou op je gemak bij het opnemen. We begrijpen dat het opnemen voor een green screen wat ongemakkelijk kan voelen. Maar het is echt heel leuk om te doen
• Locatie: Utrecht
• We maken een account voor je aan bij Giphy en regelen verder alles
• Jij bepaalt de zoekwoorden waarop jouw GIFs gevonden worden

Prijs: € 250,-

Meer dan vijf GIFs? De ervaring leert dat het opnemen van je eigen GIFs zo leuk is, dat vijf gifjes kiezen heel lastig is. Natuurlijk is het mogelijk om er meer af te nemen. Iedere extra GIF kost € 50,- (excl. btw).

Anders?

Wel geïnteresseerd, maar weet je niet zo goed wat voor GIFs je precies wil of wat bij jou past? Wij denken graag van tevoren al je met je mee. Vul het onderstaande formulier in en kies voor de optie 'anders'. Dan nemen we eerst even contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Is er iets in de pakketten niet helemaal duidelijk? Onderaan deze pagina beantwoorden
we de meest gestelde vragen OF lees deze blog met meer uitleg.

Zij gingen je al voor:

WIL JIJ DIT OOK?
VUL DAN ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

Ik heb interesse in dit pakket:

Veelgestelde vragen

Wat zijn GIFs?
Een GIF is een bewegende afbeelding. GIF is de afkorting van graphics interchange format, een grafisch bestandsindeling met pixels. GIF ondersteunt kleuren, verschillende resoluties, animatie en een transparante achtergrond. Er zijn dus heel veel mogelijkheden. Deze GIFs gebruik je in je Instagram Stories.
Ik wil GIFs maar ik weet niet welke...

Welk pakket? Kies voor 'overige' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 
Welk ontwerp GIFs? Wij denken altijd graag met je mee, als je het formulier invult nemen we zo snel mogelijk contact met je.

Kan ik ook meer dan 5 GIFs?

Ja zeker, de GIFs zijn vanaf 5 stuks omdat je bij 5 GIFs pas een brand account kan aanmaken. Meer is dus altijd mogelijk, de kosten zijn afhankelijk van het gekozen pakket.

Hoelang duurt het voor ik mijn GIFs kan gebruiken?
Dit is afhankelijk van meerdere dingen. Zodra wij alles wat we nodig hebben van jouw ontvangen, ontvang je binnen een week (vaak sneller) van ons een eerste voorstel. Als deze direct goedgekeurd worden door jouw gaan we ze weer binnen een week animeren en uploaden. Wanneer ze echt zichtbaar zijn op Instagram kunnen wij weinig over zeggen, want dit is afhankelijk van GIPHY. Zij moeten eerst jouw account accepteren. Soms is dit binnen 24 uur en soms pas in een week, dit wisselt. Hoe snel wij zijn, kun je altijd even vragen door ons te mailen naar info@boli-media.nl
Moet ik al een account bij Giphy hebben?
Nee, dit regelen wij allemaal voor je. Als je wel al een account hebt, ontvangen we graag de gegevens. Dan vragen wij een 'brand account' voor je aan, dit heb je nodig om je GIFs in Instagram te krijgen.
Wat zijn green screen GIFs?
Dat zijn GIFs waar je zelf zichtbaar op bent. We nemen deze GIFs op bij onze locatie in Utrecht, bewerken deze en maken hier uiteindelijk een GIF van die we uploaden op jouw account. Zorg dus dat je kleding herkenbaar is met bijvoorbeeld je logo erop en gebruik attributen die horen bij jouw werkzaamheden. Heb je geen idee wat leuk bij jou past? We denken graag met je mee.
Wat zijn stickers?
Hier is nog wel eens verwarring bij, want wat is nou het verschil tussen stickers en GIFs? Zoals we eerder vertelde zijn GIFs bewegende afbeeldingen en stickers zijn dat niet. Ook over stickers hebben we in deze blog al meer verteld. De stickers kun je ook gebruiken om je branding nog meer naar voren te laten komen. Heb je een bepaald beeldmerk? Die kun je naast GIF natuurlijk als sticker gebruiken. Op deze manier creëer je wat meer lagen in je Instagram Stories.
Dragen jullie zelf ook ideeën aan?
Wij zitten vol leuke ideeën, dus stuur gerust een mailtje met wat je precies doet en deelt op Instagram Stories. Dan denken we graag met je mee.
Hebben jullie voorbeelden van (green screen) GIFs?
Ja! Je vindt er een aantal in ons portfolio. Meer zien? Stuur dan even een mailtje dan sturen we je nog wat meer voorbeelden.
Ik woon in België en wil ook green screen GIFs, kan dat?
Dat kan zeker! Je bent bij ons welkom in Utrecht of we kunnen naar jou toe komen. Opnemen gebeurt dan bij jou op kantoor of thuis. We hebben meerdere klanten in België wat we vaak proberen te combineren, dus stuur gerust een mail naar info@boli-media.nl mocht je interesse hebben.
Kan ik de GIFs ook op mijn website gebruiken?
Ja dit kan, als je hierom vraagt sturen we de GIFs ook naar je toe.