Onze visie

Boli Media is een jong en creatief mediabureau, dat jouw boodschap de juiste vorm geeft om de gewenste doelgroep te bereiken. Wij werken jouw idee uit tot een passend en aansprekend ontwerp. Of het nu gaat om het ontwerpen van je huisstijl, logo of website. Maar ook social media-uitingen, GIFs en video’s.

In een land met meer dan een miljoen ZZP’ers en vele andere kleinbedrijven is het soms lastig om te laten zien wie jij bent en wat jij te bieden hebt aan je klant. Boli Media helpt jou daar graag een handje bij. Door te zorgen voor een mooie vormgeving, een strakke website en inhoudelijk sterke content.

Wij zijn

Bob zijn passie ligt bij het monteren van video’s. Naast zijn werk is dat ook zijn hobby. Hij heeft zich ook verdiept in animeren en maakt toffe motion graphic video’s. Daarnaast is hij de technische man achter de schermen van de websites die wij maken. Hij stelt alles op de juist manier in, zodat Linda de website kan vormgeven.

Linda is grafisch vormgever en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in webdesign. Samen met jou gaat ze op zoek naar de manier om jouw bedrijf het best te presenteren. Zij visualiseert wat jij in gedachten hebt. Of dat nu gaat om een logo, een complete huisstijl of een (nieuwe) website. Het leukst vindt ze om kaarten te maken (uitnodigingen, geboortekaarten, wat dan ook), dit zie je onder andere terug op www.hebbers.nl.

Kortom: Boli Media levert al jouw media-uitingen op maat.