OM JE ZO GOED MOGELIJK VAN DIENST TE KUNNEN ZIJN, BIEDT BOLI MEDIA MEERDERE DIENSTEN AAN. WIL JE GRAAG MEER INFORMATIE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP, WIJ ADVISEREN JE GRAAG.

WEBSITE OF WEBSHOP

Vanaf € 750,-
Webshop: meerprijs
van € 150,-

Een website is tegenwoordig onmisbaar als bedrijf. Het is je uithangbordje, je visitekaartje. Wij helpen jou met het bouwen van een goede, responsive website. Want je site moet er niet alleen op computer of laptop goed uitzien, maar vooral ook op mobiele apparaten. Het merendeel van je klanten bezoekt je site tegenwoordig via hun telefoon of tablet. Samen met jou bepalen we het juiste stramien en kiezen we het juiste ontwerp.

Hier kun je op rekenen:
• WordPress CMS
• Responsive webdesign
• Basic SEO optimalisatie
• WordPress instructie zodat je zelf aan de slag kunt bij oplevering
• Woocommerce (bij een webshop)
• Betaalmogelijkheden

WEBSITE ONDERSTEUNING

Prijs op aanvraag

Hier kun je op rekenen:
• maandelijkse updates uitvoeren en nalopen;
• eventuele problemen oplossen;
• 24/7 support bij technische problemen;
• bewaken van de kwaliteit van de website.

Ontwerp aanpassingen vallen hier niet onder, hier kun je een losse offerte voor opvragen of kiezen voor het uurtarief pakket.

Logo

€ 300,-

Een goed logo is de basis om jouw bedrijf herkenbaarheid te geven. Samen met de huisstijl bepalen ze de uitstraling en zorgen ze voor de eerste indruk bij de klant. Met onze ervaring en de trends die we volgen zorgen wij in overleg met jou voor het perfecte logo voor jouw bedrijf. Heb je al een logo maar kan deze wel een update gebruiken? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. In ons portfolio vind je voorbeelden, zodat je een impressie krijgt van ons werk.

Dit pakket is uit te breiden met diverse huisstijl items zoals:
• Briefpapier
• Envelop
• Visitekaartje
• Facebook header

PRINT

Prijs op aanvraag

Kaarten
Ga je binnenkort trouwen of ben je in verwachting van een kindje? Geef je binnenkort een feestje of bestaat je bedrijf 25 jaar? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Graag helpen wij je met het ontwerpen van je trouw- of geboortekaartje of met het ontwerpen van een uitnodiging. En geen keuze uit een voorbeeldje, maar een kaart helemaal op maat gemaakt.

Overige
Naast een logo komt er nog veel meer kijken bij een eigen bedrijf, denk aan een flyer, poster of banner. Als ondernemer heb je vaak duidelijk welke boodschap je wil vertellen. Wij helpen je met het visualiseren hiervan, zodat de klant overtuigd raakt van jouw boodschap of product. Iets heel anders nodig? Geen punt, wij zijn van velen markten thuis. Wij staan open voor ideeën en denken graag met je mee. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen op welke manier we jou van dienst kunnen zijn.

GIFs

€ 75,-

Laat je GIFs matchen met je gehele branding en creëer nog meer merkbekendheid en maak je stories op Instagram nog leuker. Denk aan GIFs met ‘veeg omhoog’, ‘winkel nu’, ‘nieuwe post’ en dat soort opties. Maar je kan er ook voor kiezen meer te spelen met wat jij doet of verkoopt. Denk bij een webshop bijvoorbeeld aan een je producten en bij een blog een populaire rubriek naam. Hier kun je de GIF’s vinden die we voor Hebbers gemaakt hebben.
Wij maken een account voor je aan en maken in overleg 5 GIF’s voor je, die we uiteraard ook op de juiste manier uploaden.

MOTION GRAPHIC

Prijs op aanvraag

Video kan een belangrijk middel zijn om jouw boodschap of verhaal te vertellen. De spanningsboog van een online bezoeker is heel kort. Een motion graphic video is een goede manier om de spanning van een bezoeker te trekken en vast te houden. Wij visualiseren jouw verhaal naar bewegend beeld. Bekijk hier onze eigen motion graphic video.